Digital Marketing

Google Ads Network


Google biedt tegenwoordig prachtige manieren aan om online te adverteren. Van zoekmachine advertenties (SEA) op het Google Search Network tot image ads en remarketing campaigns op het Google Display Network. Of het je nou gaat om het verspreiden van awareness, het motiveren tot aankoop van een product, of het binden van bestaande klanten; Google Ads is dé manier om jouw online doelstellingen te behalen. Ik heb een officiële Google Ads Display Certification en een Google Ads Search Certification op zak en ben meer dan gemotiveerd om jouw business een online boost te geven.

SEA & SEO


Wat doe je als je op zoek bent naar een product? Juist, Google is je beste vriend. Maar het eerste wat je tegenkomt als je een zoekterm invoert is een reclame, meestal zelfs meerdere. Nou komt de vraag: wil je liever dat je concurrent met jouw toekomstige klant aan de haal gaat, of grijp je de kans om zelf bovenaan te staan? Met SEA lanceer ik jouw advertenties naar de top. Overigens zijn advertenties niet alles wat je tegenkomt op Google. SEO is dé manier om jouw website hoger in de Google zoekresultaten te krijgen. Er zijn meerdere technieken om jouw website hiervoor te optimaliseren. Van speciale teksten tot afbeelding optimalisatie. Ik heb een aantal 'tricks up my sleeve' om jouw online presence in korte tijd exponentieel te vergroten.

E-mailmarketing


Misschien wel de meest directe, klassieke vorm van digital marketing: E-mails. De dino onder de digitale technieken domineert al sinds 1972 ons leven. Elke dag worden er zo'n 125 miljard emails verzonden en ontvangen. Kantoormedewerkers ontvangen gemiddeld 121 emails per dag. Er is dus wel wat nodig om jouw E-mailcampagne eruit te laten springen. Laat dat nou precies zijn wat ik je kan bieden: inhoudsrijke E-mailcampagnes, gebouwd op wat jij wilt bereiken. Of je je nou op brand awareness of conversies richt, let's make it happen together!

“ A brand for a company is like a reputation for a person.
You earn reputation by trying to do hard things well. ” - Jeff Bezos

Customer Journey optimalisatie


Dit klinkt natuurlijk een beetje vaag en pretentieus, maar eigenlijk is dit waar het allemaal begint. Welke reis moet je klant maken, van begin tot eind, om jouw product in huis te kunnen halen. Komen ze uit advertenties, van social media of uit je SEO-inspanningen? Waar lopen ze tegenaan tijdens het proces en belangrijker nog: wat zijn de mogelijke knelpunten waar je klanten verliest? Samen analyseren we je bedrijfsketen en vinden we deze knelpunten, om vervolgens natuurlijk de beste manier vast te stellen om deze te verhelpen.

Conversie optimalisatie


Conversie optimalisatie is een van de technieken waarmee je er voor kunt zorgen dat je website zo veel conversies genereert als maar mogelijk is. In dit proces verhelpen we veel van de problemen die in de Customer Journey analyse opduiken, maar kijken we ook verder naar wat je klanten mogelijk nóg beter met je website zou helpen werken. Dit kan zo simpel zijn als de plek van de winkelwagen knop, maar kan ook zomaar betekenen dat je website grondig op de schop moet. Uiteraard allemaal om jouw business zoveel mogelijk verkopen te laten draaien.

Copywriting


Copywriting is simpelweg het creëren van op verkoop gerichte teksten. Zo simpel kan het zijn. Kortom, copywriting is een licht pretentieuze term die feitelijk inhoud dat ik prikkelende verkoopteksten kan schrijven die jouw producten van de plank doen vliegen.


Maak een vrijblijvende afspraak

Om jouw mogelijkheden te ontdekken

Neem nu contact op!