Brand Building

Bedrijfspositionering


De consultant, schrijver en entrepreneur Simon Sinek schreef een aantal jaar geleden het boek 'Start with Why' en dat is precies het avontuur wat ik met je aan wil gaan. Wat is het dat jou en jouw bedrijf motiveert? Waarom produceer je juist dit product of deze dienst? Wat wil je op je klanten overbrengen? Door een groot aantal van deze filosofisch klinkende vragen te beantwoorden en een duidelijk beeld te schetsen van de dromen en doelen van je organisatie, vormen we samen een strategie voor jouw bedrijf. Vervolgens kijken we naar alle kanalen en hoe we de gekozen boodschap optimaal over kunnen brengen.

Social Media


Social media is voor de meeste bedrijven een 'necessary evil': eigenlijk willen ze het niet, maar je moet het gewoon hebben. Voor deze bedrijven kan het nog wel eens moeilijk zijn om zichzelf een houding te geven op een nieuw medium, daar kom ik in het spel. Met ervaring op het social media front en kennis in het bereiken en aanspreken van online doelgroepen zet ik jouw social media strategie op poten. Verder kan ik ook op vaste basis content produceren voor jouw merk, uiteraard in passende vormgeving en tone of voice.

Branded Content


Daar is weer een term die net wat te vaag klinkt om serieus genomen te worden. Maar branded content is wel degelijk een belangrijk deel van de online presence van je bedrijf. Het principe is simpel: branded content is materiaal wat je als bedrijf produceert of laat produceren door anderen. Binnen deze stukken bevindt zich waardevolle content voor de lezer, waar je vervolgens een subtiele link aan hangt naar je product of service. Het mooie van branded content is dat het niet alleen helpt om klanten te binden, maar bijvoorbeeld ook erg goed is voor de SEO waarde van je bedrijf.

“ I think that's the single best piece of advice: constantly think about how you could be doing things better and questioning yourself. ” - Elon Musk

Graphic Design


Een merk kan niet alleen draaien op mooie woorden, daar komt ook een bijpassende stijl bij kijken. Samen formuleren we een passende stijl voor jouw bedrijf. Dan is het aan mij 'to work my magic': ik zorg er dan voor dat al jouw kanalen de juiste look & feel uitstralen. Zo breng je een sterk, uniform beeld over op je klant.

Webdesign


Toe aan een nieuwe website? Ook dit kan overlegd worden. Soms is je site namelijk gewoon toe aan een opfrisser. Ik laat dan uiteraard je brand een overkoepelende boodschap uitstralen, ook in de vormgeving van je site. Zodat alle graphics en de website jouw boodschap optimaal overbrengen op je klanten.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Om jouw mogelijkheden te ontdekken

Neem nu contact op!